maandag 7 september 2009

Vrijwilligersvacaturemarkt








JA, vrijwilligerswerk!

Stichting Ravelijn organiseert op vrijdag 25 september tussen
11.00-15.00 uur een vrijwilligersvacaturemarkt op de Zonnehof rondom het Armandomuseum.
U bent van harte uitgenodigd om hierbij te zijn! De vacaturemarkt is een uitgelezen kans om persoonlijk kennis te maken met organisaties en hun gevarieerde aanbod van vrijwilligerswerk.

De vrijwilligersvacaturemarkt wordt om 11.00 uur geopend door wethouder Hans van Daalen. Daarna kunt u zich op uw gemak en in ontspannen sfeer laten informeren over vele boeiende organisaties en functies. Bij vrijwilligerswerk draait het om de goede mix tussen inspanning en ontspanning. Voor een moment van ontspanning kunt u plaatsnemen op een van de vier massagestoelen.

Functies op maat
Met de vrijwilligersvacaturemarkt wil Ravelijn bekendheid geven aan haar nieuwe pand aan Bergstraat 24-26, dat dit voorjaar werd geopend. Ook op de nieuwe locatie is Ravelijn nog steeds hét Amersfoortse adres voor vraag en aanbod van vrijwilligerswerk. Kom gerust eens kijken in het nieuwe pand van Ravelijn en vind een zinvolle, plezierige, uitdagende en gezellige functie.

Een kleine greep uit de aanwezige organisaties: Dierenambulance,Kledingbank, Dierentehuis, Amerpoort, Bewegen 3.0 en nog vele anderen.

Waar en Wanneer:

Vrijwilligersvacaturemarkt

Vrijdag 25 september
van 11:00 tot 15:00 uur
op de Zonnehof
te Amersfoort


Meer info: telefoon 033-461 3000
Bergstraat 24-26
3811 NJ Amersfoort

www.ravelijn.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor u reactie,

Wim Lagendijk