zaterdag 22 maart 2014

Opening Beat Supplier Amersfoort



Vandaag 22 maart was de opening van Beat Supplier, Kaliumweg 10 te Amersfoort.

Twee jonge ondernemers Jelle Kortes en Juan van Emmerloot hebben Amersfoort verrijkt met een fantastisch nieuwe zaak. Beatsupplier Amersfoort is de drumschool en drumwinkel van Amersfoort. Je kan er les krijgen van bekende drummers en de totale drumbeleving ervaren. Onder grote belangstelling verrichte wethouder cultuur Pim van den Berg de opening. Na zijn toespraak liet hij onder tromgeroffel de grote garagedeur omhoog gaan. Onder het genot gasten, genodigden en belangstellende genieten van diverse optredens en clinics.

In het nieuwe pand is tevens een opnamestudio aanwezig:

Juan van Emmerloot doet de productie zodat je gegarandeerd een goed geluid krijgt. Gebruik je eigen drumset of gebruik een van onze sets.

De recording studio is speciaal ingericht om drums op te nemen; een moderne live room met geïntegreerde control room voor het directer contact tussen producer en muzikant. Naast opnemen, kun je hier ook terecht voor het editten, afmixen en masteren van je album of single opnamen. Juan van Emmerloot opereert hier voornamelijk als producer/drummer, maar geeft in deze studio ook zijn drumlessen en coaching sessies. 
Jelle Kortes runt de winkel en doet de in- en verkoop. Ook voor verhuur kun je bij Beat Supplier terecht.

Kijk voor verdere informatie op hun website :  http://beatsupplier.nl/


Hier nog wat sfeerfoto's van de opening:













2 opmerkingen:

Bedankt voor u reactie,

Wim Lagendijk