zaterdag 21 maart 2009

Make A Difference Day (MADD)zit er weer op


Vandaag met zo'n 25 andere vrijwilligers druk geweest op de speeltuin van de Rivierenwijk in Amersfoort op diverse plekken aan te pakken. Deze speeltuin is opgericht 15 augustus 1945 en zorgt al die jaren al voor veel speel plezier voor de jeugd uit het Soesterkwartier.
Bij ons geen prinsen of prinsessen of andere leden van ons koningshuis, maar gewoon de wijkwethouder Hans van Daalen die een handje komt meehelpen.

Vandaag hebben we vanaf 10:00 uur tot 15:00 uur gras ingezaaid, met de streamer alle gras rond de speeltoestellen weggemaaid, struiken gesnoeid, een nieuwe berging voor het gereedschap neergezet. Verder de graskanten langs de paden weer keurig recht afgestoken, het onkruid tussen de tegels verwijderd. En tevens nog een onveilig speeltoestel verwijderd.

Gelukkig was het prachtig weer dus lekker de hele dag buiten in het zonnetje gewerkt, weer eens wat anders dan achter je buro mensen bemiddelen.
Wel beginnen nu de eerste tekenen van een fikse spierpijn langzaam door te dringen. Ben benieuwd wat dat morgen gaat opleveren. Als ik dan nog maar wat kan doen als ik in het dierenpark met de slangen en de vogelspin aan het werk moet.
Maar ja het was voor een goed doel en het geeft behoorlijk wat voldoening als je alles langzaam ziet opknappen.

Ik zou jullie zeker aanraden de Make A Difference Day (MADD)informatie voor 2010 in de gaten te houden. Meld je dan eens spontaan aan voor 1 van de klussen bij je in de buurt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor u reactie,

Wim Lagendijk