maandag 1 september 2008

Leesvoer



Als je zo als ik af en toe wat op dit Blog schrijft, kijk je ook weleens stiekum naar wat andere mensen schrijven. Al zoekend kom je dan leuke of bijzondere Blog's tegen.
Een Blog wat zeker de aandacht verdiend is van Annemarie de Jong als je kind gehandicapt is hier op beschrijft ze de problemen die je ondervindt als je met je gehandicapt kind naar een dierenpark, speeltuin of pretpark wilt. Ze vraagd op allerlei manieren aandacht van de pers om pretparken en dierenparken en speeltuinen meer mogelijkheden te bieden om met een kind met een handicap een dagje weg te gaan. Samen met haar zoon Tijmen heeft ze zo al aandacht gekregen op SBS6 en Hart van Nederland. Ook hebben al diverse kranten haar verhaal gepubliceerd. Ook heeft dierenpark Amersfoort aangeboden te bekijken of er speeltoestellen voor rolstoelen geplaatst kunnen worden. ..
MAAR die toestellen zijn niet te betalen. Het dierenpark betaald natuurlijk ook mee maar Annemarie zoekt nog meer sponsers..dus wil je sponseren, weet je een ingang. MAIL haar dan even:anne-711@live.nl

Als u meer wilt weten over speeltoestellen voor gehandicapten is deze site wel handig:www.kinderland.nl/55-12

Een ander blog wat mij opviel was van BIFF.
BIFF BIFF is niet de vrolijkste man op deze wereld, eigenlijk een beetje somber niet echt gemotiveerd, maar heeft wel iets schattigs. Als je zelf in een niet zo'n positieve situatie zit , dan moet je zijn verhalen maar eens lezen. Treuriger kan eigenlijk niet. Het gekke is dat hij op Hyves wel de meeste lezers per dag heeft, is mij nog niet gelukt. Maar ja ik ben ook maar een plaatselijke schrijver uit Amersfoort. Ondertussen schrijft zijn hele familie al op Hyves, zusjes, broer en moeder laten al regelmatig van zich horen. Eigenlijk is het wel een familie die aan alle kanten toch graag in de belangstelling staat. Persoonlijk vindt ik BIFF's moeder eigenlijk heel aardig. Toch altijd iets positiefs , terwijl je zo'n somber, negatieve zoon hebt. Die ook nog eens geen aandacht voor zijn oude moeder heeft, dat moet pijn doen.

Ik zou zeggen lees alle verhalen van BIFF eens door en laat je dag niet bederven.

De wereld is toch al niet om vrolijk van te worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor u reactie,

Wim Lagendijk