zondag 16 december 2007

Kerstconcert Puntenburg





Al enige jaren speel ik gitaar bij de Puntenburger Muzikanten in Amersfoort.
Dit orkest is opgericht door Willy Tijmensen . Het is een seniorenorkest en bestaat al 10 jaar.
Zelf ben ik denk ik de jongste met 56 jaar. Het orkest treed vooral op in bejaarden -of verzorgingshuizen. Ook wel in woonzorgcentra. Zo zijn we ook al in Purmerend uitgenodigd om te spelen en 2 december hebben we in Amsterdam gespeeld.
Het orkest bestaat uit 32 mensen die een van de volgende instrumenten bespelen: Mandoline, dwarsfluit, accordeon, piano, drums, basgitaar of gitaar. Zang wordt verzorgd door Monnie een echte Amsterdammer, die speciaal hiervoor naar Amersfoort komt. Monnie had vroeger op AT5 een zeer populair televisie programma.


Het orkest brengt normaal bekende muziek: Jordaanmedley, Conquest of Paradise, Wien Bleibt Wien, The Winter, Romance en vele andere stukken.

Woensdagavond 19 december is er om 19.30 uur een sfeervolle kerstavond in de Vijverzaal van Woonzorgcentrum Puntenburg, Puntenburgerlaan 100, met medewerking van het Vijverkoor en de Puntenburger Muzikanten.
Deze avond is bedoeld voor 55 plussers. Kaarten á € 0,50 zijn verkrijgbaar bij het Servicepunt van het woonzorgcentrum of 's avonds aan de zaal.

1 opmerking:

  1. Vandaag, 6 april 2019 hebben de Puntenburger Muzikanten opgetreden in verpleeghuis Norschoten in Barneveld. Het was geweldig. Heerlijk die zo herkenbare liedjes van toen. Ik heb erg genoten en ik kan met zekerheid zeggen dat dat voor alle aanwezigen geldt. Na afloop nog even gezellig gepraat met enkele muzikanten. Bedankt voor een mooie en gezellige middag!!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor u reactie,

Wim Lagendijk