zondag 30 november 2008

Venice in Hedon (Zwolle)





















Zaterdag avond ben ik met mijn dochter Jiska naar een concert van onze favoriete band "VENICE" in HEDON in Zwolle geweest. Zij touren op dit moment door Nederland met een aantal theaterconcerten. Het concert in Hedon was het enige clubconcert (staanplaatsen).
Voordeel is dat je lekker kan mee dansen.
De band had de setlist speciaal aangepast voor deze avond, lekkere uptempo nummers, zoals "The Man You Think I Am" en "One Quiet Day". Prachtig mooi waren "Washington and Lincoln" en "Back to The Well" speciaal opgedragen aan Barack Obama.
Na afloop de inmiddels aangeschafte cd laten signeren en even een praatje gemaakt met de band. Na afloop ruimen ze altijd tijd in voor een praatje met de fans. Kipp Lennon vertelde dat hij Jiska de hele avond had zien meezingen en hij verrast was dat ze alle woorden van alle nummers kende. Dat was wat het voor hem ook een leuke avond maakte. Ook Pat Lennon maakte die opmerking en wist ook precies waar we gestaan hadden. Nadat Jiska een knuffel en zoen van bassist Mark Harris in ontvangst had genomen, gingen we luid meezingend metde nieuwe cd in de auto weer richting Amersfoort.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor u reactie,

Wim Lagendijk