vrijdag 15 januari 2010

Persbericht




Persbericht
Op vrijdag 22 januari houdt Stichting Het Groene Spoor haar nieuwjaarsborrel. Iedereen is vanaf 19.30 welkom in Zandfoort aan de Eem. Tijdens deze nieuwjaarsborrel kunnen alle aanwezigen hun eigen groene ideeen inleveren. De beste ideeen ontvangen een aanmoedigingsprijs. Toost samen met Stichting Het Groene Spoor op het nieuwe jaar én op uw eigen groene idee.

Stichting het Groene Spoor streeft naar de aanleg van een groene verbinding over de Wagenwerkplaats. Een groen spoor tussen de Eem en Bos Bokkeduinen. Zaterdag 16 januari is het Spoor-, Eem- en Isseldpad geopend. Ook de Wagenspeelplaats wordt speelklaar gemaakt. Het Groene Spoor wil 2010 daarom beginnen met uw nieuwe groene ideeen. Hebt u een groen idee? Hoe kan de verbinding tussen de Eem en Bokkeduinen nog groener? Ziet u kansen voor meer biodiversiteit? Ruikt u kansen voor natuurspelen? Tijdens de nieuwjaarsborrel kunt u alle ideeen inleveren. Deze worden vervolgens beoordeeld door de publieksjury. De uitreiking van € 201,- prijzengeld, vormt de feestelijke afsluiting van de nieuwjaarsborrel. Deze 2010 dubbeltjes worden uitgereikt door Magda Bannink, stichting Het Groene Spoor. Het beste idee krijgt de eerste prijs van € 140,-. Er is ook een tweede prijs van
€ 40,- en een derde prijs van € 21,-. Komt allen.


Aanmelden voor de nieuwjaarsborrel is gewenst, Mail naar magda.bannink@online.nl of bel: 06 24421893 Gewoon langs komen mag natuurlijk ook.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor u reactie,

Wim Lagendijk